Дослідження ефективності та форм проведення пішохідного туризму - Дюжев, Олександр Вікторович; Остапенко, Денис Сергійович; Косенко, Андрій Васильович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
Досліджено ефективність та форми проведення пішохідного туризму, що дозволяє визначити оптимальні методи організації таких заходів, сприяти їх популяризації та підвищенню безпеки учасників. Зокрема, актуальними є питання вибору маршрутів, підготовки туристів, необхідного спорядження та забезпечення екологічної стійкості туристичних зон. У даній роботі розглянуто основні аспекти пішохідного туризму, оцінено його вплив на здоров'я та психоемоційний стан людини, а також проаналізовано ефективність різних підходів до його організації
Keywords: пішохідний туризм; форми проведення; бізнес; ефективність; туристичні підприємства