Проблеми та шляхи подолання перешкод передачі сповіщень засобами охоронно-пожежної сигналізації - Сидор, П. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено аналіз сучасного стану захисту охоронних комплексів. Встановлено шляхи оптимізації витрат охоронних підприємств

Analysis of the current state of security protection systems is conducted. Ways of optimization the cost of security companies are found
Keywords: oхоронна система; пульт централізованого спостереження; безпека об’єкту; радіозавада; burglar alarm system; alarm; central monitoring system; security object; interference