Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаЖадан, Тетяна Андріївна2022-12-102022-12-102022Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 28 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007Курсовий проєкт виконується відповідно до навчального плану спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» Метою написання курсової роботи з економіки готелів та ресторанів є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, дослідження особливостей економічного механізму функціонування суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, формування та використання їх ресурсного потенціалу та розробка раціональних рішень щодо удосконалення їх діяльності.ukметодичні вказівкиготельресторанфінансово-економічні показники діяльностіекономікаМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989