Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Жадан, Тетяна Андріївна (My University, 2022)
Курсовий проєкт виконується відповідно до навчального плану спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» Метою написання курсової роботи з економіки готелів та ресторанів є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, дослідження особливостей економічного механізму функціонування суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, формування та використання їх ресурсного потенціалу та розробка раціональних рішень щодо удосконалення їх діяльності.
Keywords: методичні вказівки; готель; ресторан; фінансово-економічні показники діяльності; економіка