Здоров'я нації і вдосконалення фізкультурно-спортивної освіти - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Збірник містить матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, в яких подано стислий виклад доповідей її учасників. У доповідях висвітлено актуальні проблеми, напрями та перспективи їх вирішень у галузі фізкультурно-спортивної освіти та здоров’я населення. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, тренерів, інструкторів та всіх, хто цікавиться здоров’ям та спортом.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; фізичне виховання; дитячо-юнацький спорт