Методичні вказівки для проведення практичних занять з курсу "Медіапланування" - Кітченко, Олена Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2014)
У цьому виданні відповідно до навчального плану курсу "Медіапланування" наведено 8 тем, які вміщують задачі та ситуаційні вправи, подано деякі рекомендації щодо розв'язання пропонованих завдань, надано перелік теоретичних запитань та тестів. Надається список літератури, використання якого допоможе краще зрозуміти зміст питань курсу та отримати навички у розв'язанні задач медіапланування.
Keywords: медіапланування; рекламна компанія; рекламні носії; реклама; медіаплан; медіадослідження; медіарелейшнз; оціночні компоненти медіаплану