Синтез оптимальної системи стабілізації потоку хлібної маси зернозбирального комбайну - Дідик, О. К.; Мірошниченко, М. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті приведена процедура синтезу оптимальної системи стабілізації потоку хлібної маси на прикладі зернозбирального комбайну КЗС-9-1 "Славутич". Визначені структура та параметри оптимального багатовимірного регулятора, застосування якого дало б змогу підвищити продуктивність зернозбирального комбайну, якість зібраного урожаю та зменшити втрати зерна.

The article describes the procedure of synthesis of optimal system stabilization of grain mass flow on the example of combine harvester KZS-9-1 "Slavutich". Determined the optimal structure and parameters of the multidimensional control, the use of which would improve the performance of the combine harvester, the quality of the crop and reduce grain losses.
Synthesis of the optimal stabilization of grain mass flow combine harvester
Keywords: багатовимірний регулятор; техніка; якість зерна; optimal system stabilization; grain mass flow; combine harvester