Організація та проведення аудиту пожежної та техногенної безпеки підприємства - Чубаров, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуто та обґрунтовано важливість та доцільність проведення аудиту пожежної та техногенної безпеки суб’єкта господарювання з метою виявлення, запобігання та усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

The importance and expediency of conducting an audit of fire and man-made safety of a business entity in order to identify, prevent and eliminate violations of the requirements of legislation in the field of fire and man-made safety are considered and substantiated.
Organization and conduct of fire and technological safety audit of the enterprise
Keywords: аудит; перевірка; суб’єкт господарювання; акт; audit; inspection; business entity; act