Бочкарев, Сергій ВолодимировичПапченко, Вікторія ЮріївнаМатвєєва, Тетяна ВікторівнаБєлінська, Анна ПавлівнаРуднєв, Василь Анатолійович2022-06-232022-06-232016Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев [та ін.] // Технологічний аудит та резерви виробництва = Technology audit and production reserves. – 2016. – Т. 5, № 3 (31). – С. 58-64.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57391Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.ukолійне насіннянезамінні амінокислотиполіненасичені жирні кислотикондитерські масиРозробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменівArticledoi.org/10.15587/2312-8372.2016.81142https://orcid.org/0000-0003-4399-7907https://orcid.org/0000-0002-3692-0699https://orcid.org/0000-0002-3867-8146https://orcid.org/0000-0001-5795-2799https://orcid.org/0000-0002-2550-3515