Управление процессом резания металлов на основе информации, получаемой методами технической диагностики - Залога, В. А.; Дядюра, К. А.; Нагорный, В. В. (НТУ "ХПИ", 2008)
В роботі розглянуті питання прогнозування фактичного ресурсу різального інструменту та управління на основі цього параметрами режиму різання. Показано, що з цією метою можна успішно використати методи, що застосовуються в технічній діагностиці.

Effectively to manage the cutting mode it is possible to carry out due to the use of method of technical diagnostics of machines for determination of actual resource of instrument.
Keywords: жизненный цикл изделия; микропроцессорные системы; конкурентоспособная продукция; коэффициент вариации