Стригуль, Лариса Станіславівна2024-09-032024-09-032024-03Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 63 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80749Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму дисципліни, перелік тем та завдань для курсового проєкту студентів та список джерел інформації.ukсфера гостинностіметодичні вказівкикурсові проєктифінансово-економічний аналізготельно-ресторанний бізнесМетодичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234