Дослідження видів сучасного маркетингу - Марчук, Леся Сергіївна (My University, 2022)
В умовах сучасності існує багато класифікацій щодо видів маркетингу. З яких можна отримати безліч корисної інформації. Перед нами постає нове завдання: пристосуватись до нових форм поведінки, які споживачі представляють у процесі покупки та вибору товару чи послуги. Крім того, ми повинні скористатися технологічним прогресом та еволюцією, щоб мати більше кращих засобів для наближення до цільового ринку.
Keywords: маркетинг; дослідження; економіка; послуги; споживач; задоволення потреб