Можливості транспортного засобу з гальмування за відсутністю пробою підвіски - Пісарєв, В. П. (НТУ "ХПІ", 2011)
Наведено результати теоретичних досліджень процесу гальмування бронетранспортера (БТР) з різними варіантами конструкцій гідропневматичних підвісок.

Presented results of theoretical researches for armored personal carrier braking process with different constructive variants of hydropneumatic suspensions.
Keywords: конструкція підвіски; процес гальмування; бронетранспортер; БТР; параметри руху; передаточний механізм