Перспективи та проблеми розвитку туризму в Україні - Лопатюк, Анастасія Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що майбутнє туризму в Україні багато в чому залежить від розвитку політичної ситуації. Якщо війна з Росією закінчиться і політична ситуація стабілізується, то можна очікувати на відновлення в'їзного туризму. Важливу роль також відіграватиме розвиток інфраструктури. Інвестиції в будівництво доріг, готелів та інших туристичних об'єктів допоможуть зробити Україну більш привабливою для туристів.
Keywords: туризм; розвиток; національні особливості; перспективи; проблеми; ефективність; промислові підприємства