Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Моделювання професійної підготовки та діяльності фахівців" - Пономарьов, Олександр Семенович; Костиря, Ірина Валентинівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Ці методичні рекомендації призначені для надання студентові необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні курсової роботи з дисципліни «Моделювання професійної підготовки та діяльності фахівців». У рекомендаціях детально наведено основні вимоги до змісту і характеру роботи, структури роботи у цілому та кожного її розділу, а також необхідні довідкові матеріали з оформлення пояснювальної записки відповідно до вимог чинних нормативних документів, рекомендовану літературу, посилання на дистанційний курс.
Keywords: методичні вказівки; професійна діяльність; вища школа; модель педагогічної системи; професійно-педагогічні завдання; курсова робота; педагогіка; основи наукових досліджень; дидактичні системи