Шляхи розвитку малого бізнесу в умовах глобалізації в Україні - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна; Гордіенко, Д. Р. (ФОП Томенко Ю. І., 2019)
На даний момент економіка України переживає не самі найсприятливіші часи. Поряд з багатьма економічними, політичними, соціальними та багатьма іншими проблемами, що стримують розвиток економічного потенціалу країни, як і раніше залишається нерішучість-головна проблема малого підприємництва. Досвід розвинених країн показує, що вони досягли такого результату через створення потужної економічної сили, як малий бізнес.
Keywords: світовий економічний простір; економіка України; малий бізнес