Аналіз впливу публічного управління на ефективність діяльності промислових підприємств - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Пономарьов, Владислав Дмитрович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
Проведений аналіз показує, що ефективне публічне управління сприяє покращенню продуктивності підприємств, зниженню витрат та стимулюванню інновацій. Проте, надмірне регулювання або неефективна політика можуть призвести до зниження конкурентоспроможності. Публічне управління відіграє важливу роль у створенні сприятливих умов для діяльності промислових підприємств. Найбільший позитивний ефект досягається через поєднання фінансової підтримки, регуляторної стабільності та стимулювання інновацій.
Keywords: публічне управління; економіка; ефективність; оцінка; розвиток; промислові підприємства