Дослідження системи автоматичного регулювання джерела живлення для контактного мікрозварювання - Бондаренко, Олександр Федорович; Бондаренко, Юлія Валеріївна; Сафронов, Павло Сергійович; Сидорець, Володимир Миколайович (НТУ "ХПІ", 2014)
В роботі отримано математичні моделі вузлів джерела живлення для контактного мікрозварювання, синтезовано ланки, що корегують, а також проведено моделювання цього джерела живлення як замкненої системи регулювання при формуванні зварювального імпульсу спеціальної форми.

The mathematical models of power supply units for micro resistance welding were obtained in this work. The simulation of the power supply as a closed loop control system was carried out for special form welding pulse generation.
The study of control system of power supply for micro resistance welding
Keywords: перетворювач транзисторний; модель математична; потужність вихідна; power supply; transistor converter; mathematical model; closed loop control system; output power schedule