Небезпеки при використанні інфрачервоних обігрівачів - Середа, М. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Продемонстровано основні ризики використання ІЧ обігрівачів та засоби захисту від негативного впливу. The main risks of using infrared heaters and protection against the associated negative effects.
Hazards connected with the use of infrared heaters
Keywords: інфрачервоні обігрівачі; шкода організму; способи захисту; infrared heaters; harm to the body; methods of protection