Методичні вказівки до виробничої практики - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Носирєв, Олександр Олександрович; Чайка, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Університеті. Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за спеціальністю «Туризм і рекреація». Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з умовами праці на підприємстві, оволодіння сучасними методами, формами організації праці, формування фахових умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових, виробничих і економічних умовах, набуття досвіду під час виконання фахових завдань. Здобувачі освіти спеціальності «Туризм і рекреація» у 6 семестрі проходять виробничу практику в обсязі 6 кредитів ЄКТС.
Keywords: методичні вказівки; виробнича практика; туризм; рекреація; бакалаврат; маркетинг туризму