Методичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи на тему: "Проект установки очищення природного газу від кислих компонентів" - Григоров, Андрій Борисович; Сінкевич, Ірина Валеріївна; Мардупенко, Олексій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Методичні вказівки призначені для надання студентам необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи бакалавра з хімічної технології. У методичних вказівках детально наведено основні вимоги до змісту і структури випускної кваліфікаційної роботи з хімічної технології у цілому та теоретичні основи, технологічна схема, розрахунок основного обладнання установки очищення природного газу від кислих компонентів. Призначені для бакалаврів спеціальності "Хімічні технології та інженерія".
Keywords: методичні вказівки; дипломна робота; очистка газу; хімічні домішки; абсорбційна очистка; гідравлічний опір