Принципи та переваги мережевого бізнесу - Майстро, Руслана Григорівна; Гаврись, Ольга Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що в даний час ефективність використання традиційних прийомів мережевого маркетингу постійно знижується: люди все менше піддаються впливу однотипної і нудної реклами. Виникає гостра потреба у використанні нових прийомів і методів маркетингу і просування товарів. Одним з таких інноваційних і ефективних методів маркетингу є поєднання мережевого маркетингу та інтернет-технологій
Keywords: мережевий бізнес; принципи; переваги; торгівля; виробнича діяльність; підприємства