Аналіз психофізичного стану студентів спеціальної медичної групи під час війни в Україні - Юрченко, Вікторія Борисівна; Дегтярьова, Ірина Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на з’ясування психофізичного стану студентів спеціальної медичної групи під час війни в Україні. Проведено спостереження за студентами спеціальної медичної групи ХТ-інституту НТУ "ХПІ".
Keywords: вища освіта; здоров'я студентів; фізичне виховання; самопочуття; депресія; стан тривоги; умови воєнного стану