Дослідження чинників формування вартості підприємств рекреаційної галузі - Мазур, О. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі зроблено аналіз чинників, які впливають на формування вартості підприємства з позиції різних вчених. На підставі проведеного дослідження запропоновано систему чинників, що впливають на формування ринкової вартості підприємства рекреаційної галузі.

The analysis of factors which influence formation of cost of the enterprise from a position of different scientists is made. On the basis of the conducted research the system of factors which influence formation of market cost of the enterprise of recreational branch is offered.
Keywords: ринкова вартість; система чинників; рекреаційні послуги; туризм; галузева специфіка