Проблема забезпечення безпеки дітей під час війни та військових спецоперацій - Боіло, О. Л.; Клеєвська, В. Л. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто систему заходів щодо забезпечення безпеки дітей під час військових дій та обґрунтування цих заходів.

The system of measures to ensure the safety of children during hostilities and the rationale for these measures are considered.
The problem of ensuring the safety of children during war and military special operations
Keywords: військові дії; безпека дітей; military actions; child safety