Управління старінням та особливості продовження експлуатації теплоенергетичного обладнання теплових та атомних електростанцій - Черноусенко, Ольга Юріївна (Лідер, 2021)
Мета дослідження полягає у підвищенні технічного рівня і організації діагностування, оцінки технічного стану металу, продовження експлуатації теплоенергетичного обладнання електростанцій шляхом приведення вимог нормативних документів до сучасних умов енергетичного виробницва, підвищення технічного рівня діагностування і оцінки якості металу.
Keywords: енергетичне обладнання; АЕС; терміни експлуатації енергоблоків; теплоенергетичне обладнання електростанцій; експлуатація