Наука і освіта – запорука розвитку економіки - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016)
Запропонований збірник представляє матеріали ІІI-го Міжвузівського молодіжного науково-практичного форуму: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки" та висвітлює питання узагальнення теорії і практики наукових досліджень з проблем організації обліку та аудиту в умовах автоматизації облікових процесів. Матеріали форуму можуть бути корисними не лише для студентів економічних спеціальностей, а і для спеціалістів, практиків та науковців.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; аудит; облік; фінансова звітність; бухгалтерський облік; автоматизація облікових процесів; економіка