Методичні підходи до оперативного управління оборотними активами машинобудівних підприємств - Максименко, Яна Анатоліївна; Єршова, Наталя Юріївна (НТУ "ХПІ", 2009)
У даній статті запропоновано удосконалення методичних підходів щодо управління оборотними активами машинобудівних підприємств у короткостроковому періоді. Представлені результати сприятиме розвитку і вдосконалюванню діяльності машинобудівних підприємств за рахунок підвищення ефективності управління оборотними активами.

In article improvements of methodical approaches concerning management of actives of the machine-building enterprises in the short-term period is offered. The presented results will assist development and improvement of activity of the machine-building enterprises due to increase of management efficiency by turnaround actives.
Keywords: економіка; короткостроковий період; ефективність управління; вчені; виробничі плани; оборотні кошти; принципи; контроль