Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Проєктування мікроконтролерних пристроїв" - Скородєлов, Володимир Васильович; Гейко, Геннадій Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У методичних вказівках викладена методика виконання лабораторних робіт, метою яких є: знайомство з особливостями розробки робочих програм мікроконтролерів (МК) та пристроїв на їх основі; набуття практичних навичок проєктування та програмування різноманітних мікроконтролерних пристроїв (МКП) та систем (МКС); набуття практичних навичок налагодження МКП та МКС з використанням сучасних програмних та апаратних засобів (інтегровані середовища типу MPLAB та симулятори типу MPSIM), універсальні програмно-налагоджувальні стенди типу PIC-Easy та монтажні плати, програматори, стандартні та віртуальні вимірювальні прилади.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; програмне забезпечення; вимірювання температури; режими роботи таймера; динамічна індикація; аналогові сигнали; постійний струм; статична індикація