Constructing generators of values of an input material flow of conveyor-type transport systems - Pihnastyi, Oleh; Kozhevnikov, Georgii; Burduk, Anna (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Object of research is stochastic stationary input flow of material of a conveyor-type transport system. Subject of research is development of a method for generating a training data set for a neural network in a transport conveyor model. Goal of the research consists in the development of a random value generator for constructing an implementation of the input flow of material of a transport conveyor, which has specified statistical characteristics, calculated on the basis of the results of previously performed experimental measurements.

Об’єкт дослідження –стохастичний стаціонарний вхідний потік матеріалу транспортної системи конвеєрного типу. Предметом дослідженняє розробка методу генерації навчального набору даних для нейронної мережі в моделі транспортного конвеєра. Мета дослідженняполягає в розробці генератора випадкових значень для побудови реалізації вхідного потоку матеріалу транспортного конвеєра, який має задані статистичні характеристики, розраховані за результатами попередньо проведених експериментальних вимірювань.
Основні принципи побудови генератора значень вхідного матеріального потоку транспортних систем конвеєрного типу
Keywords: transport conveyor; neural network; stochastic process; dataset generator; realization; транспортний конвеєр; нейронна мережа; випадковий процес; генератор набору даних; реалізація