Розроблення ППЗ для промислових контролерів ОВЕН в середовищі CODESYS V2.3 - Подустов, Михайло Олексійович; Бабіченко, Анатолій Костянтинович; Лисаченко, Ігор Григорович; Дзевочко, Альона Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Методичні вказівки розроблені для проведення комп'ютерного практикуму з дисципліни "Програмне забезпечення промислових контролерів" зі студентами спеціальності 151 – "Автоматизація та ком'ютерно-інтегровані технології". Вони вміщують необхідні теоретичні відомості для розробки прикладного програмного забезпечення (ППЗ) для промислових контролерів.
Keywords: таймери; лічильники; термоелектричні перетворювачі; технологічні процеси; датчики