Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курсова робота з предмету «Міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн» виконується з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань щодо поглиблення теоретичних засад стратегічного планування економічного розвитку країн світу; вивчення методології обґрунтування стратегій міжнародного бізнесу підприємств; набуття практичних навичок з аналізу та розробки стратегій розвитку підприємств, галузей, країн, регіональних угрупувань, міжнародних інституцій.
Keywords: методичні рекомендації; курсові роботи; міжнародні стратегії та моделі економічного розвитку країн; міжнародні стратегії; економічні моделі; економічний розвиток; країни світу