Принудительный останов двигателей внутреннего сгорания движущихся автомобилей с помощью высоковольтных наносекундных генераторов контактного типа - Коробко, Анатолий Иванович (НТУ "ХПИ", 2007)
Розглянуто питання щодо розробки, створення та експериментальних досліджень портативної та стаціонарної систем контактного типу для примусової зупинки двигунів внутрішнього згоряння автомобілів на основі наносекундних імпульсних генераторів.

In the paper questions of development, creation and experimental researches of portable and stationary systems of contact type with use nanoseconds pulse generators for compulsory stops of internal combustion engines of cars are considered.
Keywords: радиоэлектронные системы; летательные аппараты; электромагнитные воздействия; коаксиальный кабель; импульс тока; полупроводниковые приборы