Забезпечення безпеки будівельних об'єктів на просідаючих ґрунтах - Десятерик, М. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуті основні принципи забезпечення безпеки будівельних об’єктів на просідаючих ґрунтах.

The main principles of ensuring the safety of construction objects on subsiding soils are considered.
Ensuring the safety of building objects on subsidiing soils
Keywords: просідаючі ґрунти; будівельні об'єкти; забезпечення безпеки; subsidence; construction sites; security