Управління якістю насіння соняшника та соняшникової олії в Україні - Безверхня, А. Л. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статье приведены результаты исследования управления качеством семян подсолнуха и производства подсолнечного масла, а также применения методов и приемов для усовершенствования ее контроля за данной продукцией.

The results of research of quality management of seed of sunflower and production of sunflowerseed oil are resulted in the article, and also application of methods and receptions for the improvement of its control after this products.
Keywords: сільськогосподарське виробництво; підвищення якості; конкурентоспроможність; світовий ринок; стандарти якості; комплексне управління