Проблеми формування корпоративної культури в Україні - Перевалова, Людмила Вікторівна; Мережко, Є. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена актуальним питанням становлення та розвитку корпоративної культури в Україні і світі. Автори аналізують особливості національної культури, національного характеру та їх вплив на формування корпоративної культури компаній.

The article is devoted the pressing questions of stanovlennya and development of corporate culture in Ukraine and world. Authors analyse the features of national culture, national character and their influence on forming of corporate culture companies.
Keywords: корпоративний сектор економіки; корпоративне управління; національна культура; національний характер; рівень обслуговування клієнтів; власний імідж