Використання сучасних підходів до оцінки економічної ефективності заходів з теплопостачання - Білоцерківський, Олександр Борисович (НТУ "ХПІ", 2014)
Економічний ефект відображає різні вартісні показники, що характеризують проміжні та кінцеві результати промислового виробництва на підприємстві. Визначено річний економічний ефект від реалізації заходів з теплопостачання на основі сучасних підходів. Докладно розглянуто складові річного економічного ефекту, а саме капіталовкладень і експлуатаційних витрат.
Keywords: економічний ефект; приведені витрати; експлуатаційні витрати; капіталовкладення; витрати