Сучасні підходи планування житлових груп та будівель - Отрош, В. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі розглянуті підходи у містобудуванні, що не лише відповідають сучасним екологічним викликам, але й сприяють створенню комфортного, безпечного та привабливого життєвого середовища для мешканців.

The paper considers approaches to urban planning that not only meet modern environmental challenges but also contribute to the creation of a comfortable, safe and attractive living environment for residents.
Modern approaches to planning residential groups and buildings
Keywords: проєктування житлових груп; будівництво; урбанізація; покращення якості життя; життєве середовище; сталий розвиток; sustainable development; design; safety; construction