Принципи керування дизель-генераторами двохдизельної енергетичної установки тепловоза в процесах перерозподілу навантаження між ними - Панасенко, Микола Васильович; Пелепейченко, Володимир Ігорович; Сергієнко, Микола Іванович (НТУ "ХПІ", 2014)
Показано, що в двохдизельній енергетичній установці тепловоза при динамічній зміні навантаження дизель-генераторів з асинхронного на синхронне та у зворотному напрямку, виникнуть небажані просадка або коливання ефективної потужності установки. Запропоновані заходи, які дозволять уникнути цих явищ.

In the article it is shown that in a locomotive two-diesel power station under dynamic changes of diesel generators load from asynchronous to synchronous and vice versa, an unwanted slump or vibrations of efficient station power may happen. The measures that will help to avoid these phenomena are represented.
Сontrol principles of diesel generators of a locomotive two-diesel power station in processes of load redistribution between them
Keywords: навантаження асинхронне; навантаження синхронне; просадка; коливання; потужність