Вибір оптимального варіанту розміщення товарів на підприємствах торгівлі в програмному середовищі MS Excel - Замула, Олексій Олександрович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті запропоновано програмну реалізацію в MS Excel задачі оптимального розміщення товару на торгівельних підприємствах на основі моделей лінійного і динамічного програмування. Порівняно ефективність цих моделей.

In the article a program realization in MS Excel of the problem of the optimal goods distribution among distribution pointson a basis of linear and dynamic programming models is offered. Efficiencies of these models are compared.
Keywords: розподіл товарів; електронні таблиці; модель математична; програмування динамічне; goods distribution; spreadsheet; mathematical model; distribution point; dynamic programming