Спосіб профілювання абразивного інструмента - Грабченко, Анатолій Іванович; Доброскок, Володимир Ленінмирович; Філімонов, Євген Васильович (ДП "Український інститут промислової власності", 2004)
Спосіб профілювання абразивного інструмента інструментом, твірна якого відповідає профілю деталі, що шліфується, який відрізняється тим, що твірну абразивного інструмента розбивають на ряд ділянок, сполучених із відповідною ділянкою профілюючого інструмента, всередині кожної ділянки задають знімання за нормаллю до поверхні ln при наступному процесі абразивної обробки, на межі кожної ділянки абразивного інструмента визначають відступ.
Keywords: патент; винахід; машинобудування; інструмент ріжучий; шліфування