Ситуаційний підхід до стратегічного управління підприємством - Гур'янов, А. Б.; Терещенко, Д. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розкрито сутність стратегічного управління. Висвітлено зміст стратегічного планування з позицій ситуаційного підходу до управління підприємством.

The paper reveals the essence of strategic management. Covered the content of the strategic planningin the context of the situational approach to the management of the enterprise.
Keywords: планування стратегічне; конкурентоспроможність; ефективність підприємства; модель; strategy; strategic planning; strategic management; situational approach