Забезпечення професійного зростання студентів в умовах інформаційного суспільства - Резнік, Світлана Миколаївна; Воробйова, Євгенія Вячеславівна (Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", 2013)
У статті визначено та обґрунтовано педагогічні умови забезпечення професійного зростання студентів під час навчання у ВНЗ у сучасних умовах інформаційного суспільства. Такими умовами є активізація розумової діяльності студентів, інтенсифікація формування у них практичних умінь.

The paper identified and validated pedagogical conditions provide professional growth of students while studying at the university in the modern information society. These conditions are strengthening students’ cognitive activity, intensification of shaping their practical skills.
Keywords: умови педагогічні; інформатизація; освіта вища; процес навчальний; контроль педагогічний; розуміння; зацікавленність; активність; діяльність пізнавальна; pedagogical conditions; professional development; information