Механізм управління створенням нововведень на машинобудівних підприємствах - Кабанець, Ірина Анатоліївна (Чорноморський державний університет ім. Петра Могили, 2014)
У статті обгрунтовано механізм управління створенням нововведень на машинобудівних підприємствах. Динаміка розвитку світової економіки, яка спостерігається останніми роками, загострення конкурентної боротьби, структурна зміна попиту — все це змушує підприємства своєчасно реагувати на постійні зміни шляхом впровадження перетворень у власній діяльності, тобто шляхом інноваційного розвитку, який потребує впровадження механізму.

In the article the management mechanism creation of innovation on engineering enterprises is founded. Dynamics of development of world economy which is observed the last years, intensifying of competitive activity, structural change of demand — all this makes enterprises on time to react on constant changes by introduction of converting into own activity, namely by innovative development that requires introduction of mechanism.
A mechanism of management creation of innovations on machine-building enterprises
Keywords: управління підприємством; інновації; стратегія інноваційна; enterprise management; innovations; innovation strategy