Стенд для дослідження регульованого об'ємного приводу механізму підйому - Григоров, Отто Володимирович; Стрижак, Всеволод Вікторович; Зюбанова, Дар'я Михайлівна; Стрижак, Мар'яна Георгіївна; Цебренко, Максим В'ячеславович; Стьопочкіна, Ольга Володимирівна (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено аналіз конструкції експериментального стенда для дослідження роботи гідростатичного приводу механізму підйому вантажу з низькомоментним гідродвигуном. Обґрунтовано застосування комплексу вимірювально-реєструвального обладнання, виходячи з плану експерименту.

Analysis of the experimental stand design for research of operation of the hydrostatic drive of the hoisting mechanism with a low-moment hydraulic motor is carried out. The use of the set of measuring and registration equipment based on the experiment planning is grounded.
Keywords: приводний електродвигун; тарування; гальмо; аварійне гальмування; lifting mechanism; hydrostatic power drive