Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Страховий менеджмент" - Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна; Назарова, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Метою вивчення дисципліни є формування у майбутніх спеціалістів системи знань з питань теоретичної розробки та практичного застосування конкретних механізмів управління бізнес-процесами страхових компаній з метою ефективного використання наявного потенціалу та врахування фінансових інтересів страхових компаній. всіх учасників страхового ринку.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; бізнес; страхова діяльність; управління