Аналіз завадостійкості способу передавання польотної інформації у запитальних системах спостереження - Свид, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Проводиться аналіз завадостійкості способів передавання польотної інформації в існуючих і перспективних запитальних системах спостереження повітряного простору.

This provides the analysis of interference immunity of methods the flight information transfer of existing and perspective air space requesting observing systems.
Keywords: інформаційне забезпечення; управління повітряним рухом; польотна інформація; повітряний об`єкт; хаотична імпульсна завада; informative providing; requesting observing systems