Технологія нагрівання й нагрівальні пристрої ковальсько-штампувальних цехів - Кузьменко, Віктор Іванович; Окунь, Антон Олександрович (My University, 2020)
У даному навчально-методичному посібнику розглянуто основні положення курсу "Технологія нагрівання й нагрівальні пристрої ковальсько-штампувальних цехів" та приклади виконання самостійної роботи із проектування полум'яних печей ковальсько-штампувального виробництва студентами, що обумовлює закріплення знань, отриманих студентами на лекційних заняттях і в процесі вивчення спеціальної літератури. Подано розрахунки до виконання роботи, індивідуальні завдання, приклади розрахунків для всіх етапів проектування нагрівальної печі, значний обсяг довідкових даних і визначено порядок виконання завдання й оформлення роботи. Для студентів освітньої програми "Прикладна механіка" денної і заочної форм навчання.
Keywords: паливо; горіння; теплота згоряння; паливоспалювальні пристрої; вогнетривкі матеріали; будівельні матеріали; теплообмінні апарати; печі; футеровка; проектування