Формування контингенту студентів технічного ВНЗ, що навчаються англійською мовою - Гончаренко, Тетяна Євгенівна (Львівська політехніка, 2008)
Розглянуто один з підходів до формування контингенту студентів спеціальності технічного вузу, що навчаються англійською мовою. Для вирішення проблеми пропонується використовувати стратегію Парето. Запропонований підхід дозволяє підвищити якість навчального процесу і керувати ним.

An approach to the formation a specialty students` contingent studying in English at a technical higher educational institution is presented. Pareto`s strategy os offered to solve the problem. The described technology allows enhance the quality of an educational process.
Formation of a technical higher school students` contingent studying in English
Keywords: європейська інтеграція; іноземні мови; Болонський процес; вищі навчальні заклади; навчальний процес; educational process; Pareto`s strategy; technical higher educational institution; Bologna process; foreign languages