Психологічний стан людей під час війни - Руднєва, Ю. В.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуто питання психологічного стану людей під час війни. Дослідження фокусується на виявленні та розумінні психічних труднощів, які виникають в умовах воєнного конфлікту, включаючи стресові ситуації, ризик втрат та віддаленість від сім'ї. Аналізуються психологічні травми, зокрема посттравматичний стресовий розлад та депресія, які можуть виникнути.

This research work is devoted to the analysis of the psychological state of people during the war. The research focuses on identifying and understanding the psychological challenges that arise in the context of military conflict, including stressful situations, risk of loss and estrangement from family. Psychological injuries, including post-traumatic stress disorder and depression, that can occur are analyzed.
Psychological state of people during the war
Keywords: війна; люди; проблеми під час війни; психологічний стан; war; people; problems during the war; psychological state