Метод визначення корозійної активності палива у динамічних умовах - Шевченко, Кирило Володимирович; Григоров, Андрій Борисович (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Запропоновано метод визначення корозійної активності палив або їх компонентів у динамічних умовах, при яких спостерігається інтенсифікація процесу корозії стандартної мідної пластинки. Запропонований метод дозволяє скоротити тривалість проведення дослідження та отримати об’єктивну інформацію щодо корозійної активності палив або їх компонентів.

A method for determining the corrosion activity of fuels or their components under dynamic conditions under which the intensification of the corrosion process of a standard copper plate is observed is proposed. The proposed method allows to reduce the duration of the study and to obtain objective information on the corrosion activity of fuels or their components.
Method for determining the corrosion activity of fuel under dynamic conditions
Keywords: паливо; компоненти; корозія; динамічні умови; мідна пластинка; пристрій; fuel; components; corrosion; dynamic conditions; copper plate; device